BREAKING NEWS

Varför spela poker

Varför är poker sådan en berömda spelet? Varför hundratusentals människor slösa timmar att spela detta spel varje dag? Vad skiljer det från andra spel? Varför kan vi vara attraherad av att spela? till poker? Alla dessa frågor kommer att besvaras i den här artikeln på hur spela poker kan gynna våra liv, så länge spelet mäts och användaren gör det ansvarsfullt sträva.

Pengar förvaltning oavsett hur mycket pengar du har i din ficka, chips eller virtuella konton, utan en mycket begränsad hantering av risk och pengar, det kommer vara omöjligt att pågå i mer än ett par händer i någon typ av pokerbordet. Oavsett hur många människor tycker att pengar slösas ombord spel, verkligheten säger motsatsen: pokerspelare är de bästa risk och pengar cheferna i världen. Detta används sedan för verkliga livet med utmärkt resultat. Matematisk kunskap låt oss vara ärliga: eftersom räknaren dök upp, ingen börjar göra ett konto mentalt. Utöver att göra det olagligt att ange casinot med en miniräknare, kräver poker mental skicklighet och snabbhet med siffror, vilket är oftast bortglömda färdigheter. Statistik och matematik hjälpa vanligtvis inte bara vid pokerborden, utan även i utförandet av arbete, relationer med andra, när man gör affärer, etc. Kapacitet för empati Poker är ett spel av empati, psykologi och att kunna sätta oss själva i stället för den andra.

Medan detta används för ett strängt själviska och personliga ändamål (för att ta chips från andra), utvecklar empatisk förmåga ändå. Få människor besitter förmågan krävs att ”läsa” andra och att observera kroppsspråk andra med avsikt att samla in information. Genom poker uppnås detta. Kyla och hantering av känslor. En pokerspelare som inte hanterar känslor kommer att förloras. Det är mycket viktigt att inte förlora mer pengar än du bör veta hur du hanterar dina egna känslor vid bordet och hålla sig till de överenskomna strategierna. Det är vad poker handlar om: avpersonaliserande konflikter på ett sådant sätt att vi kan följa en tidigare strategisk plan. Detta är vad pokerspelare och investerare ser ut.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*