BREAKING NEWS

Seven Card Stud Poker

Dubben för 7 kort är en av de mest berömda pokerlekarna över hela världen, även om den tycker om särskild service på ostkusten av Nordamerika, liksom i New York. Det är rimligt att, om du har spelat poker för, du har kommit över denna spännande stil. Dubben för 7 kort är en liknande lek till dubben för 5 kort med fördjupade särdrag.

Dubben för 7 kort är en hög slå vad lek som belönar skickliga spelare, som kräver en utmaning. Varje spelare handlas tre kort, vänder mot två ner (kallat hålkort) och en som är med textsidan upp (kallat upp eller dörrkort). Rundor av att slå vad kommer före återförsäljaren som mer ger varje spelare tre upp kort och en mer ner kort. En sista runda av att slå vad uppstår efter det sista kortet och spelaren med de högsta fem korthandsegrarna genom att använda några fem av deras sju kort.

Dubben för 7 kort är också en utmärkt pokerlek som ska hållas ögonen på på grund av de utsatta korten för stora numret av i varje runda av lek. Vid kontrast avslöjer är Holdem lite även till en bildad pokeråskådare och en gåta till icke-spelare. Dubben för 7 kort är en klassisk form av poker och skapar en konkurrenskraftig och spännande atmosfär för modig lek.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*