BREAKING NEWS

Pre-flop poker strategier

För poker älskare delar här vi några strategier som kan bidra till att förbättra själva spelet. Men kan att bli en professionell pokerspelare ta en massa tid och en hel del praktik tid. Strategier för poker som delas här ska provas, och om igen och lägga till din egen stil, för att ha en personlig strategi som gör att du kan förbättra i själva spelet. Position vid bordet. Positionerna på bordet roterande, liksom ”dealern” också.

Vid traditionell pokerbord, antingen levande eller virtuell, givarens position indikeras av en knapp, som roterar medurs. Den position som en spelare upptar är av avgörande betydelse, eftersom spelaren till höger om dealern kommer att spela första och spelaren med knappen kommer att spela sista. Mer lekarna du kan se, desto mer information du har innan du satsa eller vik. På detta sätt satsa fler spelare före oss, desto större risken för att veta om någon har en bra hand eller helt enkelt ligga.

Till exempel, låt oss säga att vi har dealer-knappen (det vill säga vi kommer att spela sista handen). I detta fall, om vi har sett en spelare höjning och en återhöjning, de kan ha bra händer, så, om vi inte har ett AA, KK eller QQ hand, måste vi gå i pension. Före floppen floppen är ögonblicket där de tre gemensamma korten upptäcks. Före floppen spela användare bara med sina par av kort, vilket innebär att alla åtgärder som utförs här kommer att avgöra ödet för spelet. Om vi vill ha en aggressiv position, utan att riskera för mycket, sedan i tiden före floppen kommer vi bara satsa om vi har bra par (JJ, AA, QQ eller KK), eller kanske ett ess och ett annat gynnsamma kort (AQ eller AK), kommer annars vi återkalla. Detta görs för att placera dig själv som en stark spelare vid bordet när det är bara början och är oftast mer effektivt i verkliga tabeller än i live tabeller.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*