BREAKING NEWS

Pokerregler Enligt Roy Cooke

Det finns regler i någon aspekt av våra liv. Självklart även i pokervärlden, måste reglerna också följas. Det finns flera böcker att lär läsare reglerna för att spela poker och en av dessa pokerböcker är skriven av Roy Cooke i samarbete med John Bond. Titeln på sin pokerbok är ”Cookes regler för riktiga Poker”. Roy Cooke har samarbetat med John Bond flera gånger redan för att skriva pokerböcker som framgångsrikt utbilda nybörjare, mellanliggande och avancerade pokerspelare. Roy Cooke är en av de mycket populära professionella pokerspelarna och även om han inte har ännu hanterats en live action pokerrum i sitt liv, han har redan vunnit en hel del live poker erfarenheter. Som en sakfråga, har Roy Cooke redan etablerat sitt rykte som en tankeväckande pokerspelare.

Roy Cooke är faktiskt en trovärdig författare till en bok som diskuterar reglerna i poker. ”Cookes reglerna för riktiga Poker” uppenbarligen angriper pokerregler och det finns vägledande principer vari Roy Cooke baser sådana regler. Dessa vägledande principer inkluderar tradition, enkelhet, effektivitet och rättvisa. I ”Cookes regler riktig Poker”, betonar Roy Cooke betydelsen av standardisering pokerregler på grund av faktumet att standardisering har kapacitet att förbättra effektiviteten. Läsare kan ha uppfattningen att ”Cookes regler riktig Poker” är en pokerbok som är svårt att förstå främst eftersom Roy Cooke kanske har införlivat tekniska termer som läsare kanske har svårt att förstå.

Tja, garanterar vi dig att ”Cookes regler riktig Poker” inte är den typen av pokerbok. Roy Cooke har gjort det en punkt som ”Cookes regler riktig Poker” är lätt att förstå. Vi anser dock att läsarna skall veta att i de flesta fall, typ av pokerspel nämns av Roy Cooke i Pokerboken limit cash-spel. Detta innebär endast att de regler som Roy Cooke diskuterar i ”Cookes regler riktig Poker” mestadels är tillämpliga i limit cashgames bara. Som läsare vänder varje sida av ”Cookes regler av riktig Poker”, kanske de märker några brister som, exempelvis finns det vissa regler som inte bör har diskuterats längre eftersom de saknar betydelse och det finns några viktiga regler som inte har nämnts i boken. En av de regler som inte bör inkluderats men har tagits med i ”Cookes regler riktig Poker” är ändå behovet av telefonsamtal till begränsas när pokerspelare vid pokerbordet eller mitt i ett spel. Vi anser att denna regel inte är betydande, eftersom en återförsäljare eller en motståndare eller någon annan inte bör vara skyldiga att följa eller övervaka längden på telefonsamtal av pokerspelare.

Kanske, läsare kommer också inte överens med några av de regler som nämns i ”Cookes regler för riktiga Poker”. Dock rekommenderar vi Detta pokerbok eftersom sådana regler har rimlig grund ändå.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*