BREAKING NEWS

Poker Game Basics

Alla pokerspel använder en standard 52 korts kortlek och rangordnas korten: ess, kung, dam, Knekt, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, Ace. (Ess räknas som både högsta och lägsta). Klubbar, ruter, hjärter och spader är alla av samma värde. Det finns fyra färger (spader, hjärter, ruter och klöver). Ingen kostym är högre än en annan. Alla pokerhänder innehålla fem kort, den högsta hand vinner. Syftet är att ha den bästa handen ur de korten, med följande vinnande händer i beställa av frodigt. Online Poker spel DescriptionsTexas Hold’em är en av de snabbaste spel på en online pokerbord. Bestående av fyra satsningsrundor, gör det mellan 2 och 10 spelare att delta under varje hand.

En av de mest populära i intervallet Multiplayer Poker, det är också den lägsta-limit pokerspelet – det objektiva är att avsluta med den bästa handen och slutligen vinna potten. Klicka här för mer information. Seven Card Stud sju Card Stud är ett spel för mellan 2 till 8 spelare, som kräver både tålamod och skicklighet. Fem omgångar satsningsrunda äger rum under varje hand, med den högsta insatsen att fördubblas efter tredje runda – oundvikligen leder till stora krukor som vinns av spelaren med den bästa handen. Klicka här för mer information. Seven Card Stud Hi/Lo Poker sju Card Stud Hi/Lo Poker bygger på Seven Card Stud däri det består också av fem satsningsrundor. I detta fall spela spelare för två krukor – den bästa låga handen och den bästa höga handen. Igen insatsen högst dubblar efter den tredje satsningsrundan, vilket resulterar i stora krukor. Spelare är mindre benägna att lägga dåliga händer under detta spel, som de högsta och lägsta händerna delas potten lika.

Omaha Poker liknar både Omaha Hi-Low Poker och Texas Hold’em, Omaha Poker kräver sina 2 till 10 spelare att skapa den bästa femkorts kombinationen från totalt nio kort – den starkaste kombinationen vinna potten. Som nio korten består av fyra hålkort och fem gemensamma korten, är de resulterande kombinationerna starkare än i andra pokerspel. Klicka här för mer information. Fem kort Stud vinna en hand i Five Card Stud är beroende av både de kort som delas till spelarna och de synliga korten på bordet. Med fyra satsningsrundor, det är ett spel som kräver skicklighet i att kunna bedöma styrkan i enskilda händer, avsluta med den bästa handen, och vinner potten.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*