BREAKING NEWS

Hantera Monster Händer i Poker

Det starkaste och mest lönsamma sättet att handskas med monster händer i poker är att utnyttja dem genom att snabbt spela. Aldrig långsam spela monster händer i poker.

Vad vi ofta gör är dilly dally och vänta tills motståndaren att satsa stort eller försöka bluffa. Så vi satsar mjukt och ibland vi ens gör inte någon satsning på alla. Säga, om vi har två ess före floppen och vi har gjort något betydande utom samtal stora mörken vi är gör ingenting men slösa våra ess genom långsam spela sådana monster händer i poker. Eller säga, vi råkar floppa stege. Men allt vi gör med detta monster poker händer är att kontrollera passivt, vi gör ingenting utom långsam spela vår raka. Och detta är problemet med många spelare, speciellt amatörer—ta för beviljat monster händer i poker.

De tror att check-höja strategier är fortfarande den bästa taktiken i poker och sedan försöka fälla spelare med detta. När vi långsam spela monster händer i poker, vassa spelare kommer lätt se genom vad vi gör och vad vi har och vik, förstör våra chanser att vinna stort. Denna typ av spelar kan avslöja så mycket poker berättar i oss. Viktigaste anledningen till varför vi inte bör sakta spela monster händer i poker är att vi aldrig skulle hoppas att vinna dem på något annat sätt utom att satsa aggressivt på dem. Vissa spelare därför de vill förvirra motståndarna med sina monster händer i poker. De behöver inte.

Det verkliga behovet är att satsa. Om vi sakta spela ge vi bara dem en chans att ytterligare läsa vår hand. Vissa tycker att långsam lek skulle köpa tid att bygga en större pott. Detta är sant men inte i de flesta fall. Det är bättre att riskera minimal vinner än att arbeta ut stora som vi kan förlora så småningom om vi dröjer ytterligare. Varför skulle de kunna läsa oss? Tja, är det uppenbart. De flesta spelare väljer för att sakta spela monster händer i poker.

Och gör så skulle ha oss mycket förutsägbar. De gör detta för att bygga en pott för sig själva och tror att det är klokt att fortsätta såhär. Detta är den mest förutsägbara spelet och vi skulle vara att hjälpa motståndarna spara sina satsningar genom att vika till våra monster händer i poker. Kom ihåg, monster händer i poker inte händelsevis varje spel. Så boet tiden vi handlade eller komma med monster händer i poker, satsar vi på dem och aggressivt på det.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*