BREAKING NEWS

Bilden på bordet av pokerspelare

I stort sett pokerspelare indelas i två typer: stängda eller solid spelare, och öppna eller lös. Stängda spelare är mycket disciplinerad och selektiv med sina starthänder. I själva verket ange de bara å ena sidan när de har mycket starka kort. Och när de gör, de spelar sina händer mycket aggressivt.

Öppna pokerspelare är däremot inte så selektiva med sina starthänder, så de skulle vara villiga att ta risker och spela med en svagare hand för en sluten spelare skulle överväga. Men oavsett vad deras kort är, de spelar alltid väldigt aggressivt. När de andra pokerspelarna förknippar du med en av dessa stilar, sägs det att du har en öppen eller stängd bild. Båda spelstilar har fördelar och nackdelar. Om du har en sluten spelare bild, kommer dina rivaler inte matchar dina insatser eftersom de vet att deras händer har dominerats av undertecknad, så blir det svårare för dig att vinna stora Potter.

Detta har dock den fördelen att du kan bluffa mycket framgångsrikt. Om du har en öppen spelare bild, kommer dina motståndare tenderar att matcha dina satsningar, som de vet att du inte kan ha de högsta korten hela tiden. Detta har dock nackdelen att du förlorar mer pengar bygga din bild som en öppen spelare, eftersom du skulle behöva spela flera rundor med svaga händer. Om du är nybörjare, rekommenderar gurus att du börjar spela mycket slutna, när din upplevelse i poker ökar, du börjar spela mer öppna.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*