BREAKING NEWS

5 kort stud poker

Den klassiska pokerleken, dubbpoker för 5 kort är ett av de äldsta pokerkortspelen. Mest online-pokerrum ger dig aktiv 5 rum för kortdubbpoker, så du måste aldrig vänta. Besöka våra rekommenderade pokerplatser för att nedladda pokerrumprogramvaran. Spelare handlas en kortframsida ner (hålkortet) och ett med textsidan upp kort (det övre eller dörrkortet).

Spelare har därefter en slå vad runda, för återförsäljaren ger ut ett nytt övre kort. När spelare har 5 kort, finns det en sista runda av att slå vad, och spelaren med den högsta handen segrar krukan. Dubben för 5 kort var uppfunnen vägbaksida i 1850sna, men den tycks om fortfarande av ett stort antal spelare. Dubben för 5 kort är förhållandevis enkel i jämförelse med några av de andra pokerderivatorna, som är attraktiva till spelare som är nya till poker. Dubben för 5 kort är en utmärkt inledning till världen av dubben för 7 kort.
Att segra en hand av dubben för fem kort är beroende på kortet, att spelare handlas ner, och deras fyra synliga kort på tabellen. Med fyra rundor av att slå vad behöver du hone din expertis för att avsluta sig med den bästa handen och för att ta hem krukan. Gå ansikte mot ansikte med nonstop handling och ta på poker för dubben 5-Card i dag!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*